WELKOM

Wat leuk dat jullie hier op mijn website terecht zijn gekomen. Waarschijnlijk hebben jullie trouwplannen, van harte gefeliciteerd. Ik help jullie graag een beetje verder in de zoektocht naar een videograaf, want bewegende beelden van jullie trouwdag kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Spreekt een rustige, natuurlijke en ongedwongen stijl jullie aan? Kijk dan even verder, want wie weet ben ik voor jullie de juiste videograaf. In mijn films zullen jullie veel details terugzien. Ook probeer ik altijd onopgemerkte momentjes te vangen en zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, zodat jullie jezelf kunnen zijn. Ik hoop met mijn films altijd te bereiken dat jullie echt weer even helemaal in jullie trouwdag zitten. Dan is mijn missie geslaagd!

FILMS

Jeruel en Anouk

Laurens en Rosanne

Mark en Renske

Niels en Rosanne

Blije bruidsparen

”Bijl Videografie is echt een aanrader! Ze maakt hele mooie beelden zonder dat je door hebt dat ze aan het filmen is! Wij zijn heel blij dat je onze bruiloft heb vastgelegd! Heel leuk om terug te kijken. Super bedankt Patricia!”

”Net genoten van onze trouwfilm. Heel mooi gemaakt Patricia Bijl van Bijl Videografie!! We hebben mooi na kunnen genieten van alle intieme, grappige en liefdevolle momenten! Dankjewel!”

Adres

Zuiderkruis 29, 2163AB Lisse

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 71108270
BTW nummer: NL002292416B35